Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Rumos-barackos túródesszert, Dobi konyhájából
2013.09.07

img_9747.jpg

Hozzávalók 4 személyre 50 dkg félzsíros tehéntúró, 8 kávéskanál tejföl, 1 fürt szőlő, 4 db friss őszibarack (vagy 1 üveg őszibarackbefőtt), 1 késhegynyi őrölt fahéj, meggybefőtt leve ízlés szerint, 1 ek rum

Elkészítés A túrót összetörjük, a tejföllel krémesre keverjük, a masszát a meggybefőtt levével, fahéjjal és rummal ízesítjük. Egy üvegtál aljába szőlőszemeket rakunk le, a tál falát vékony cikkekre vágott őszibarackkal díszítjük. A túrókrémet a tálba töltjük, és a desszertet szőlőszemekkel dekoráljuk. Az egészet néhány órára hűtőszekrénybe helyezzük.

Tipp Ha nincs kéznél meggybefőttünk, használhatunk 1-2 kanál málnaszörpöt, vagy más gyümölcsszirupot is az ízesítéshez.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.