Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 20 dkg ribizli, 20 dkg málna, 20 dkg eper, 5 ek cukor, 1 citrom leve és héja, karamellfagyi, tejszínhab
Elkészítés A ribizlit és a málnát megmossuk, szárukat eltávolítjuk, egy lábosban feltesszük főni és kb. 10 perc után egy szűrő segítségével átpasszírozzuk, hogy a magokat eltávolítsuk. Ezután hozzáadjuk a cukrot és sűrű szirupot főzünk belőle. Az epreket megmossuk, negyedekbe vágjuk, és a szirupban 5 perc alatt átpároljuk. Citromlével és reszelt citromhéjjal ízesítjük.
Tálalás A fagyit tálkákba adagoljuk és a még meleg raguval meglocsoljuk, tejszínhabbal díszítjük.