Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Ribizli-málna-eperragu, karamellfagyival
2013.06.17

karamellfagyi-ribizli-malna-eper-sziruppal-0091.jpg

Hozzávalók 4 személyre 20 dkg ribizli, 20 dkg málna, 20 dkg eper, 5 ek cukor, 1 citrom leve és héja, karamellfagyi, tejszínhab

Elkészítés A ribizlit és a málnát megmossuk, szárukat eltávolítjuk, egy lábosban feltesszük főni és kb. 10 perc után egy szűrő segítségével átpasszírozzuk, hogy a magokat eltávolítsuk. Ezután hozzáadjuk a cukrot és sűrű szirupot főzünk belőle. Az epreket megmossuk, negyedekbe vágjuk, és a szirupban 5 perc alatt átpároljuk. Citromlével és reszelt citromhéjjal ízesítjük.

Tálalás A fagyit tálkákba adagoljuk és a még meleg raguval meglocsoljuk, tejszínhabbal díszítjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.