Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8 vastag szelet sajt (rántani való), 3 db tojás, 10 dkg liszt, 15 dkg zsemlemorzsa, olaj a sütéshez
Elkészítés A sajtszeleteket picit benedvesítjük, hogy a liszt jobban tapadjon rájuk. Először lisztbe forgatjuk, majd felvert és kissé megsózott tojásba, majd zsemlemorzsába. A húsoktól eltérően a sajtot másodszor is bepanírozzuk - liszt, tojás, zsemlemorzsa sorrendben-, hogy a sajt a forró olajban ne tudjon kifolyni.
Egy serpenyőben bőséges mennyiségű olajat hevítünk és a panírozott sajtszeleteket aranypirosra sütjük. Ne használjunk túl forró olajat, hogy a panír ne éghessen meg.
Tipp Tálaljuk majonézzel és sült krumplival körítve.