Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Rántott patisszon rozmaringos bundában, Dobitól
2015.07.30

rantott-patisszon.jpeg

Hozzávalók 2 főre 2 kicsi patisszon, a bundához rétesliszt, 2 tojás, zsemlemorzsa, szezám- vagy lenmag, őrölt rozmaring, őrölt medvehagyma, metélőhagyma, só A sütéshez olaj

Elkészítés A patisszonokat meghámozzuk, kb. egy cm vékony szeletekre vágjuk, a magjait eltávolítjuk, majd besózzuk, és egy fél órán át pihentetjük.

A fél óra elteltével a patisszon szeleteket szárazra leitatjuk. A tojásokat felverjük, enyhén megsózzuk, a rozmaringgal, medvehagymával, metélőhagymával összekeverjük, és a morzsába belekeverjük a magvakat. A patisszonszeleteket lisztbe-tojásba-morzsába forgatjuk, majd forró olajban megsütjük.

Azonnal, forrón tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.