Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Pulykamell paradicsommal és ruccolával
2014.01.03

roma-2013-karacsony-papai-aldas-183.jpg

Hozzávalók 4 személyre 4 db tortilla, 8 vékony szelet pulykamell, 6 gerezd fokhagyma, 8-10 db koktélparadicsom, 1 csomag ruccola, 1 kis csomag burgonyachips, 4 ek olaívaolaj, só, bors

Elkészítés A pulykaszeleteket sózzuk, borsozzuk. Az olívaolajon először mindkét oldalukat megpirítjuk, majd alacsonyabb hőfokon az egészet puhára pároljuk. A tortillalapokat egy száraz serpenyőben egyenként megpirítjuk és tányérokra tesszük.

A kész pulykamellszeleteket kettesével a tortillákra helyezzük. Ezután a hús sütéséből visszamaradt olajon a felszeletelt fokhagymagerezdeket és a félbevágott paradicsomokat gyorsan megpirítjuk, a húsokra kanalazzuk.

Végül a ruccolát gyorsan átforgatjuk az olajon, hagyjuk, hogy kissé összeessen és ezt is húsokra rendezzük. Az egészet megszórjuk burgonyachipsszel és azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.