Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 4 db tortilla, 8 vékony szelet pulykamell, 6 gerezd fokhagyma, 8-10 db koktélparadicsom, 1 csomag ruccola, 1 kis csomag burgonyachips, 4 ek olaívaolaj, só, bors
Elkészítés A pulykaszeleteket sózzuk, borsozzuk. Az olívaolajon először mindkét oldalukat megpirítjuk, majd alacsonyabb hőfokon az egészet puhára pároljuk. A tortillalapokat egy száraz serpenyőben egyenként megpirítjuk és tányérokra tesszük.
A kész pulykamellszeleteket kettesével a tortillákra helyezzük. Ezután a hús sütéséből visszamaradt olajon a felszeletelt fokhagymagerezdeket és a félbevágott paradicsomokat gyorsan megpirítjuk, a húsokra kanalazzuk.
Végül a ruccolát gyorsan átforgatjuk az olajon, hagyjuk, hogy kissé összeessen és ezt is húsokra rendezzük. Az egészet megszórjuk burgonyachipsszel és azonnal fogyasztjuk.