Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 80 dkg csirkemáj, 2 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 kk majoránna, 2 ek libazsír, frissen őrölt színes bors, 1/2 dl brandy, só, petrezselyemzöld
Elkészítés A hagymákat félbe vágjuk és vékony félkarikákra szeleteljük. A libazsírt felforrósítjuk és rádobjuk a hagymát, sózzuk, borsozzuk, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a megtisztított, diónyi darabokra vágott májat. Két percig pirítjuk, majd fűszerezzük a borssal, sóval, majoránnával és fedő alatt 10 perc alatt készre pároljuk. Ekkor meglocsoljuk a brandyvel és sisteregve gyorsan összeforraljuk, egy perc alatt fedő nélkül készre sütjük.
Tipp Petrezselyemzölddel megszórva, párolt rizzsel körítve tálaljuk. Szervírozzunk hozzá zöldsalátát és paradicsomkarikákat is.