Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Pesto Genovese, fokhagymás-bazsalikomos diómártás
2013.02.27

pestogenovese.jpg

Hozzávalók 2-3 ek darált vagy durvára vágott dió, egy maréknyi friss bazsalikom (vagy 2-3 mk szárított), 3 dkg reszelt parmezán (vagy egyéb reszelt sajt),  ízlés szerint 2-5 gerezd zúzott fokhagyma, csipetnyi só, 5-6 ek olívaolaj

Elkészítés A diót, a fokhagymát, az apróra vágott bazsalikomot, a sajtot és a sót egy mély tálkában jól összekeverjük, majd kanalanként annyi olajat adunk hozzá, hogy krémszerűvé váljon.

Tipp Főtt tésztákhoz kiváló szósz. Kínálhatunk hozzá plusz sajtot, illetve tálalás előtt vajdarabkákat is tehetünk a tészta tetejére.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.