Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Penne petrezselymes-gombával, Dobitól
2015.12.25

penne-petrezselymes-gombaval.jpg

Hozzávalók 2 főre

Kb. 40 dkg penne tészta
1 szál újhagyma
25 dkg gomba
1 csokor petrezselyem

bors
5 dkg vaj
néhány csepp olaj

Elkészítés

A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, a vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a főzőtejszínt, a felaprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön besűrítjük.

A tésztát sós-olajos vízben megfőzzük, leszűrjük, előmelegített tányérra helyezzük, és a gombás öntettel kínáljuk.

Tipp Kínálhatunk a tészta mellé külön tálkában reszelt sajtot.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.