Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 főre
Kb. 40 dkg penne tészta
1 szál újhagyma
25 dkg gomba
1 csokor petrezselyem
só
bors
5 dkg vaj
néhány csepp olaj
Elkészítés
A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, a vajon megpároljuk. Hozzáadjuk a főzőtejszínt, a felaprított petrezselymet, sózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön besűrítjük.
A tésztát sós-olajos vízben megfőzzük, leszűrjük, előmelegített tányérra helyezzük, és a gombás öntettel kínáljuk.
Tipp Kínálhatunk a tészta mellé külön tálkában reszelt sajtot.