Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Ötfűszeres csirkemell barackkal, Dobitól
2015.12.30

20151224_133042.jpg

Hozzávalók 2 főre

1 db csirkemell, filézve
kínai ötfűszer-keverék
1-2 ek szójaszósz
1 doboz konzerv őszibarack, ízlés szerint több is lehet
olaj a sütéshez

Elkészítés Az őszibarackokat vékonyan felcsíkozzuk.
A csirkemelleket megmossuk, szárazra itatjuk, kisujjnyi csíkokra vágjuk, és a kínai ötfűszer-keverékkel, olajjal bepácoljuk.

Egy óra pihentetés után a csirkecsíkokat az olajos páccal együtt néhány percig erős tűzön, rázva-dobva sütögetjük, szójaszósszal meglocsoljuk, végül hozzáadjuk a darabolt barackokat, és 1-2 perc alatt összefőzzük.

Tipp Párolt rizzsel kínáljuk, azonnal fogyasztjuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.