Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
2-3 krumpli
1 kis konzerv zöldborsó
2 nagy vagy 3 kicsi sárgarépa
1-2 db sós uborka
3-4 tojás
30 dkg főtt marhahús
majonéz
só
Elkészítés
A krumplit és a tojást héjában, sós vízben megfőzzük, megpucoljuk. A sárgarépát megtisztítjuk, sós vízben megfőzzük. Ezeket, és az uborkát is egyforma kockákra vágjuk.
A húst apróra vágjuk és só hozzáadásával puhára pároljuk.
Végül az egészet összekeverjük, hozzájuk adjuk a borsót leve nélkül, és annyi majonézt, hogy a salátánk megfelelő állagú legyen. Keverés közben meg is sózzuk, amennyire szükséges.
Hűtőben néhány óra alatt összeérleljük.
Tipp Barna kenyérrel vagy pirítóssal tálaljuk.