Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 1 csomag pizzatészta, 2 db magozott, hámozott paradicsom, 5 dkg füstölt sonka, 6-8 db kis gombafej, 4-5 db olajban eltett articsókaszív, 8-10 szem magozott olajbogyó, 10 dkg reszelt sajt, só, oreganó, olívaolaj a tetejére
Elkészítés A paradicsomot pépesítjük, sózzuk, oreganóval ízesítjük, megkenjük vele a pizzatésztát.
A felcsíkozott füstölt sonkát, a vékonyan felszeletelt gombát, a félbevágott articsókaszíveket és az olajbogyókat egy-egy pizzanegyedre rendezzük, végül az egészet megszórjuk reszelt sajttal.
200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.
Tipp Tálaláskor meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.