Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Négy évszak pizza
2015.12.31

img_3297.jpg

Hozzávalók 1 csomag pizzatészta, 2 db magozott, hámozott paradicsom, 5 dkg füstölt sonka, 6-8 db kis gombafej, 4-5 db olajban eltett articsókaszív, 8-10 szem magozott olajbogyó, 10 dkg reszelt sajt, só, oreganó, olívaolaj a tetejére

Elkészítés A paradicsomot pépesítjük, sózzuk, oreganóval ízesítjük, megkenjük vele a pizzatésztát.
A felcsíkozott füstölt sonkát, a vékonyan felszeletelt gombát, a félbevágott articsókaszíveket és az olajbogyókat egy-egy pizzanegyedre rendezzük, végül az egészet megszórjuk reszelt sajttal.

200 fokra előmelegített sütőben 20-25 perc alatt ropogósra sütjük.

Tipp Tálaláskor meglocsoljuk extra szűz olívaolajjal.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.