Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 4 db nagy cékla, 2 db naracs, 1 csokor újhagyma a zöldjével együtt, néhány friss szál menta, 3 ek olívaolaj, 1 citrom leve, só, bors
Elkészítés A céklát héjában puhára főzzük, amikor kihűlt, kisebb hasábokra daraboljuk, tálba tesszük. A narancsok héját éles késsel levágjuk, a fehér részüket teljesen eltávolítjuk, a húsukat kivágjuk és a céklához adjuk. Az újhagymát meghámozzuk, az ép zöldjével együtt felkarikázzuk és a salátába keverjük. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük az olajat és a citromlevet. Végül a felaprított mentalevelekkel ízesítjük.
Tipp Fogyasztás előtt tegyük hűtőbe, legalább egy órára!