Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Narancsos céklasaláta újhagymával és mentával
2014.05.19

narancsos-ceklasalata--mustaros-fokhagymas-harcsa-0081.jpg

Hozzávalók 4 személyre 4 db nagy cékla, 2 db naracs, 1 csokor újhagyma a zöldjével együtt, néhány friss szál menta, 3 ek olívaolaj, 1 citrom leve, só, bors

Elkészítés A céklát héjában puhára főzzük, amikor kihűlt, kisebb hasábokra daraboljuk, tálba tesszük. A narancsok héját éles késsel levágjuk, a fehér részüket teljesen eltávolítjuk, a húsukat kivágjuk és a céklához adjuk. Az újhagymát meghámozzuk, az ép zöldjével együtt felkarikázzuk és a salátába keverjük. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük az olajat és a citromlevet. Végül a felaprított mentalevelekkel ízesítjük.

Tipp Fogyasztás előtt tegyük hűtőbe, legalább egy órára!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.