Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mustáros-tejfölös csirkemell
2014.01.29

mustaros-tejfolos-csirke-013.jpg

Hozzávalók 4 személyre 80 dkg csirkemell filézve, 1 ek mustár, 4-5 ek tejföl, 2 ek olaj, 1 kk grillfűszer, 1 mk őrölt köménymag, 1 kk só, 1 mk őrölt bors, 1 kk majoránna, 10 dkg reszelt sajt, 5 dkg vaj

Elkészítés A csirkemellet féltenyérnyi szeletekre vágjuk. A mustárt, az olajat és a tejfölt egy tálban öszekeverjük, hozzáadjuk a fűszereket, és ebben a pácban a csirkemellszeleteket néhány órán át hűtőben, lefedve pácoljuk.

Egy tepsit kikenünk vajjal, a pácot is teljesen felhasználva belefektetjük a csirkemellszeleteket, alufóliával lefedjük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 35-40 perc alatt puhára pároljuk. Ekkor a húst megszórjuk a reszelt sajttal és visszatesszük a sütőbe, majd fólia nélkül kb. 10 perc alatt pirosra sütjük.

Tipp Főtt petrezselymes burgonyával, paradicsomsalátával körítve tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.