Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mustáros harcsa, bazsalikomos olívaolajjal
2014.05.20

mustaros-fokhagymas-harcsa-011.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8 szelet harcsafilé, 1 ek mustár, 2 ek bazsalikomos olívaolaj, só, bors, 1 citrom leve

Elkészítés A mustárból, olajból, sóból, borsból pácot készítünk és a halszeletek mindkét oldalát gazdagon  bekenjük. Az így bepácolt harcsaszeleteket letakarva legalább egy órán keresztül hűtőben tartjuk.

Egy vastag aljú, rácsos serpenyőt kissé kiolajozunk, felforrósítunk és a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. Oldalanként kb. 5-5 perc szükséges, ha a halszeletek ujjnyi vastagok. A végén mindegyiket meglocsoljuk frissen facsart citromlével és néhány pillanatig hagyjuk karamellizálódni.

Tipp Azonnal tálaljuk. Friss saláta illik hozzá.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.