Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8 szelet harcsafilé, 1 ek mustár, 2 ek bazsalikomos olívaolaj, só, bors, 1 citrom leve
Elkészítés A mustárból, olajból, sóból, borsból pácot készítünk és a halszeletek mindkét oldalát gazdagon bekenjük. Az így bepácolt harcsaszeleteket letakarva legalább egy órán keresztül hűtőben tartjuk.
Egy vastag aljú, rácsos serpenyőt kissé kiolajozunk, felforrósítunk és a szeletek mindkét oldalát pirosra sütjük. Oldalanként kb. 5-5 perc szükséges, ha a halszeletek ujjnyi vastagok. A végén mindegyiket meglocsoljuk frissen facsart citromlével és néhány pillanatig hagyjuk karamellizálódni.
Tipp Azonnal tálaljuk. Friss saláta illik hozzá.