Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 főre 1 db nagy padlizsán, 16 db koktélparadicsom, 16 db mozarellagolyó, 1 db avokádó, 4 ek olívaolaj, 1 db citrom leve, só, bors
Elkészítés A padlizsánokat felkarikázzuk, megsózzuk, 10 perc múlva kissé kinyomkodjuk, forró olajban mindkét oldalukat megpirítjuk és tálra rendezzük. Fűszerezzük sóval, borssal ízlés szerint, meglocsoljuk citromlével és a szeletekre ültetjük a kivájt, mozarellagolyókkal megtöltött koktélparadicsomokat. Az avokádókat félbevágjuk, magjukat eltávolítjuk és a meghámozott szeleteket elrendezzük a paradicsomok körül. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk olívaolajjal.
Tipp Pirítóssal kínáljuk.