Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 200 g sós, pörkölt földimogyoró (minél erősebben pörkölt, annál sötétebb lesz a színe), 2 evőkanál napraforgóolaj, 4 evőkanál porcukor
Elkészítés A mogyorót robotgépben krémszerűen finomra daráljuk, az edény oldalára feltapadt mogyorót újra és újra visszaforgatjuk. Hozzáadjuk az olajat, a porcukrot, és már kész is!
Levin mondja A házi mogyoróvajgyártást két, jelentős momentum ihlette. Az egyik, hogy unokatesóm Amerikából mogyoróvajjal töltött csokit küldött nekem. Egyszerűen imádom! Édes-sós-tömény csokis ízkavalkád!
A másik persze, Joe Black...