Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mogyoróvaj, Levintől
2015.07.28

mogyorovaj.jpg

Hozzávalók 200 g sós, pörkölt földimogyoró (minél erősebben pörkölt, annál sötétebb lesz a színe), 2 evőkanál napraforgóolaj, 4 evőkanál porcukor

Elkészítés A mogyorót robotgépben krémszerűen finomra daráljuk, az edény oldalára feltapadt mogyorót újra és újra visszaforgatjuk. Hozzáadjuk az olajat, a porcukrot, és már kész is!

Levin mondja A házi mogyoróvajgyártást két, jelentős momentum ihlette. Az egyik, hogy unokatesóm Amerikából mogyoróvajjal töltött csokit küldött nekem. Egyszerűen imádom! Édes-sós-tömény csokis ízkavalkád!
A másik persze, Joe Black...
 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.