Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 1 csokor medvehagyma, 2 nagyobb kovászos uborka, 1 db kaliforniai paprika (piros), 3 szál újhagyma, 6-8 db szárított paradicsom Az öntethez 1 pohár joghurt, 10-15 szem kapribogyó, cayenne-i bors, őrölt tarka bors, petrezselyem (lehet szárított is, 2-3 ek sós, pirított napraforgómag vagy só
Elkészítés A hozzávalókat kis darabokra/karikára vágjuk (a medvehagymához ollót is használhatunk). Az öntetet elkészítjük, az egészet összekeverjük, rövid időre hűtőbe tesszük.
Tipp Önállóan, de sültekhez körítésként is fogyaszthatjuk.