Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mediterrán sárgarépa, Jamie Olivertől
2015.08.04

nektarinos-salata-rilettes-0141.jpg

Hozzávalók 2 főre 25-30 dkg sárgarépa, fél kávéskanál őrölt kömény, egy marék friss kakukkfű, 2 kk vaj, 1 dl fehérbor, lehetőleg édes, vagy félédes, só, bors

Elkészítés A megtisztított, 3-4 centis darabokra vágott répát egy félbehajtott és batyuszerűen felhajtott alufóliába tesszük, rászórjuk a fűszereket, rádobjuk a vajat, felöntjük a borral, és 220 fokos sütőbe tesszük. Jamie szerint 45 perc alatt elkészül, de szerintünk az idő a répa méretétől és korától függ. Bébirépánál rövidebb idő kell, idősebb, vastagabb répánál több idő.

A receptet Dobi készítette el, nagyon finom lett.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.