Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 főre 25-30 dkg sárgarépa, fél kávéskanál őrölt kömény, egy marék friss kakukkfű, 2 kk vaj, 1 dl fehérbor, lehetőleg édes, vagy félédes, só, bors
Elkészítés A megtisztított, 3-4 centis darabokra vágott répát egy félbehajtott és batyuszerűen felhajtott alufóliába tesszük, rászórjuk a fűszereket, rádobjuk a vajat, felöntjük a borral, és 220 fokos sütőbe tesszük. Jamie szerint 45 perc alatt elkészül, de szerintünk az idő a répa méretétől és korától függ. Bébirépánál rövidebb idő kell, idősebb, vastagabb répánál több idő.
A receptet Dobi készítette el, nagyon finom lett.