Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
8 db olajban tárolt, szárított paradicsom
kb. kb 8 dkg feta sajt
kb. 5 dkg pármai sonka (vagy serrano sonka)
néhány szem kapribogyó
kevés bazsalikomos olívaolaj a tálaláshoz
frissen őrölt bors a tetejére
Elkészítés
A paradicsomokat lecsöpögtetjük az olajtól és kettesével tányérokra rendezzük. A paradicsomok méretéhez illő fetadarabokat betekerünk vékony sonkaszeletkékkel és a paradicsomokra ültetjük. A tetejükre és köréjük szórjuk a kapribogyókat. Minden tányért meglocsolunk az olívaolajjal és megszórjuk frissen őrölt borssal.
Tipp
Friss péksüteménnyel kínáljuk. Olajbogyót is használhatunk a kapribogyó helyett/mellett.