Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mediterrán előétel
2015.09.09

mediterran-eloetel-0032.jpg

 

Hozzávalók 4 személyre

 

8 db olajban tárolt, szárított paradicsom

kb. kb 8 dkg feta sajt

kb. 5 dkg pármai sonka (vagy serrano sonka)

néhány szem kapribogyó

kevés bazsalikomos olívaolaj a tálaláshoz

frissen őrölt bors a tetejére

 

Elkészítés

 

A paradicsomokat lecsöpögtetjük az olajtól és kettesével tányérokra rendezzük. A paradicsomok méretéhez illő fetadarabokat betekerünk vékony sonkaszeletkékkel és a paradicsomokra ültetjük. A tetejükre és köréjük szórjuk a kapribogyókat. Minden tányért meglocsolunk az olívaolajjal és megszórjuk frissen őrölt borssal.

 

Tipp

 

Friss péksüteménnyel kínáljuk. Olajbogyót is használhatunk a kapribogyó helyett/mellett.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.