Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Mandulás saláta gránátalma-sziruppal
2013.01.05

mandulas-salata-granatalma-sziruppal-001.jpgHozzávalók 4 személyre 1 db jégsaláta, 1 db kígyóuborka, 1 db lilahagyma, 5-7 dkg lapmandula, 2 ek darált parmezán sajt, 2 ek olívaolaj, 1 ek gránátalmaszirup (keleti boltokban kapható), só

Elkészítés A lapmandulát szárazon serpenyőbe tesszük, picit megsózzuk és közepes tűzön világosbarnára pirítjuk. Amikor kihűlt, aprítóban ledaráljuk, összekeverjük a parmezánnal és félretesszük.

A jégsalátát falatnyi darabokra tépkedjük, az uborkát és a hagymát pedig hajszálvékonyan felkarikázzuk. Az egészet egy mély tálba tesszük, megszórjuk az őrölt manulával kevert sajttal és alaposan összekeverjük. Meglocsoljuk az olívaolajjal és végül a gránátalma-sziruppal is.

Azonnal tálaljuk.

Tipp Hideg sültekkel, vagy pirítóssal fogyaszthatjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.