Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Jó böngészést kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista


Facebook


Lazacos penne
2017.05.15

lazacos-penne.jpg

Hozzávalók 4 személyre

0,5 kg penne száraztészta

20 dkg nyers lazacfilé

3 dl tejszín

kevés kapor

só, bors

1 ek olívaolaj

Elkészítés A pennét bő, sós vízben feltesszük főni, amikor kész, leszűrjük, felhasználásig melegen tartjuk.

A lazacot felcsíkozzuk, kevés olajon hirtelen megpirítjuk, két-három percig hagyjuk párolódni. Sózzuk, borsozzuk, a tejszínnel felöntjük, kicsit összeforraljuk.

A tésztát tálra borítjuk, rákanalazzuk a tejszínes lazacot, friss kaporral megszórjuk, és azonnal fogyasztjuk.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.