Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre
60 dkg csirkemell filézve
2 ek olaj
1 fej vöröshagyma
2 dl fehérbor
3 dl főzőtejszín
1 csokor petrezselyemzöld
2 kk kurkuma
só
Elkészítés A vöröshagymát meghámozzuk, felkockázzuk és az olajon egy nagy serpenyőben üvegesre pirítjuk. A felkockázott csirkemellet a hagymához adjuk, pár percig pirítjuk, majd sózzuk, kurkumával fűszerezzük, fehérborral felöntjük és puhára pároljuk. Besűrítjük a tejszínnel, megszórjuk felaprított petrezselyemzölddel és készre főzzük.
Főtt tésztával tálaljuk.