Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Krémsajtos csirkemell, Dobitól
2016.11.06

kremes-csirkemell-.jpg

Hozzávalók 4 főre

2 db kisebb csirkemell, filézve

1 dl joghurt

2 dl tej

flekkenfűszer

majoránna

A borításhoz

25 dkg mascarpone

15 dkg fekete, magozott olajbogyó

10-15 db szárított paradicsom (csíkokra vágva)

bazsalikom

só, bors

15 dkg reszelt mozzarella

olaj

Elkészítés

A csirkemelleket megmossuk, vékony szeletekre vagy csíkokra vágjuk, és a tejben elkevert joghurttal bevonjuk. 2-3 óra elteltével a húst a pácból kivesszük, flekkenfűszerrel és majoránnával beszórjuk, majd fél óra elteltével a csirkeszeleteket 2 percre forró olajba mártva hirtelen megkapatjuk.

A húsdarabokat vékonyan kiolajozott sütőtálba fektetjük, és a hozzávalókkal ízesített sajtkrémmel egyenletesen bevonjuk, majd reszelt mozzarellát hintünk rá és megszórjuk az olajbogyóval.

A sajtkrémes csirkehúst 200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és pirosra sütjük (25-30 perc).

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.