Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 40 dkg brokkoli (mirelit is jó), 40 dkg karfiol, 0,8 l hús- vagy zöldségleves (kockából is jó), 2 dl főzőtejszín, 2 gerezd zúzott fokhagyma, só, bors
Elkészítés A kockából elkészítjük a húslevest, felforraljuk és beletesszük a feldarabolt karfiolt és brokkolit. Fűszerezzük a sóval, borssal és a zúzott fokhagymával. Amikor a zöldségek már puhák, botmixerrel krémesítjük és belekeverjük a főzőtejszínt. Egy perc alatt összeforraljuk, forrón tálaljuk.
Tipp Pirított zsemlekocka, levesgyöngy, vagy pirított lapmandula illik hozzá.