Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
1 nagyobb, kemény körte
5 dkg camembert sajt
1/2 piros kaliforniai paprika
5 dkg serrano sonka
1/2 citrom leve
Elkészítés
A körtét héjastól felaprózzuk 2-3 centis darabokra, minden darabot citromlébe mártunk, hogy a gyümölcs ne barnuljon meg. A körtével arányos méretű kockákat vágunk a camembert sajtból, a sonkaszeletekből kisebb darabokat szakítunk, a kaliforniai paprikát felcsíkozzuk. Fogpiszkálókra tűzzük a darabkákat: a körtére helyezzük a sajtot, erre a sonkát, végül a paprikát.
Tipp A falatkák kitűnő vendégvárók: előre elkészíthetők, és nem veszik el az étvágyat a főételtől.