Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók
30 dkg darált keksz
10 dkg porcukor
2 ek hagyományos kakaópor
1-2 ek rum( aroma)
annyi tej, amennyitől összeáll a tészta
A krémhez
10 dkg kókuszreszelék
10 dkg vaj
15 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
Elkészítés
Jól összedolgozzuk a tésztának valót. A töltelék hozzávalóit habosra keverjük.
Egy folpackra kinyújtjuk a tésztát, a széleket igyekszünk nem rojtosra hagyni. Erre rásimítjuk a krémet, majd a folpackkal szorosan feltekerjük.
Bebugyoláljuk a folpackba és kézzel tömörítgetjük az oldalait, szép henger alakúra formázzuk.
Fogyasztás és szeletelés előtt 1 napig érdemes a hűtőben tárolni.