Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Karamellizált paradicsom, Paola konyhájából
2014.01.23

img_6321.jpg

Hozzávalók 4 személyre 1/2 kg koktélparadicsom, 10 ágacska kakukkfű, 1 gerezd fokhagyma, 2,5 dkg cukor, 3 ek olívaolaj,  1 ek szárított oregánó, só, bors

Elkészítés A paradicsomokat megmossuk, szárazra töröljük, félbevágjuk. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a paradicsomokat a vágott felükkel felfelé ráhelyezzük, sózzuk, borsozzuk. A zúzott fokhagymát összekeverjük a  kakkukkfűlevelekkel és a cukorral,majd a paradicsomokat gazdagon bevonjuk ezzel a keverékkel. 140 fokra előmelegített sütőben kb. 2 órán át sütjük.

Tipp Pirítósra téve fogyasztjuk. Csöpögtethetünk rá még több extraszűz olívaolajat, és friss kakukkfűlevelekkel is díszíthetjük. Főtt tésztával is összekeverhetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.