Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Kakaós piskóta dióval
2016.11.21

kakaos-piskota-dioval.jpg

Hozzávalók

22 dkg liszt

25 dkg porcukor

3 dkg natúr kakaópor

2 dl tejföl

3 tojás

3 dkg puha vaj

1/2 csomag sütőpor

10 dkg dióbél

vaj a tepsi kikenéséhez, vagy sütőpapír

Elkészítés Összekeverjük a lisztet, a kakaót, a cukrot, a tejfölt, a tojások sárgáját, a vajat és a sütőport, a masszába óvatosan beleforgatjuk a tojások felvert habját, majd a durvára vágott diót.

Kivajazott vagy sütőpapírral bélelt, mélyebb tepsiben, közepes lángon, tűpróbáig sütjük (akkor jó ha a beleszúrt hústű vagy kötőtű száraz marad).

Kihűlve szeleteljük, a tetejét porcukorral is meghinthetjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.