Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Juhtúrós gombafejek
2015.07.05

juhturos-gombafejek-0081.jpg

Hozzávalók 4 személyre 20 db nagyobb gombafej, 10 dkg puha juhtúró, minden gombafejhez egy-egy szeletke bacon, só, bors, petrezselyemzöld, 2 dkg vaj a sütéshez

Elkészítés A gombafejeket meghámozzuk,  forró, sós vízben 4-5 perc alatt félpuhára főzzük. (A visszamaradt levet zöldségleveshez felhasználhatjuk), szűrős kanállal kiszedjük, lecsepegtetjük és kivajazott sütőedénybe rendezzük. Mindegyik közepébe juhtúrót halmozunk és befedjük a baconszeletkékkel. Sózzuk, borsozzuk, 200 fokos sütőbe tesszük és kb. 15-20 perc alatt jól átpirítjuk.

Tálaláskor friss petrezselyemzölddel megszórjuk, forrón vagy langyosan fogyasztjuk.

Tipp Pirítóssal, vagy párolt rizzsel kínáljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.