Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók személyenként 1,5 dl forró víz, nescafé (kb. 3 kávéskanál), 2 kávéskanál barnacukor, 2 gombóc vaníliafagylalt
Elkészítés A forró vízből és a nascaféból egy csinos hőálló pohárban kávét készítünk. Beletesszük a cukrot, de a kávét nem keverjük fel, állni hagyjuk, és ha már langyos, a hűtőszekrénybe helyezzük, legalább 1 órára.
Ha már hideg a kávé, a vaníliafagylaltot a pohárba adagoljuk, vigyázva, hogy a kávé tetején maradjon. Kanállal és szívószállal kínáljuk - azonnal, hogy a fagyi ne olvadjon meg.
Tipp Vaníliafagylalt helyett használhatunk madártejfagylaltot, azzal is nagyon finom!