Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Jeges kávé vaníliafagylalttal, Dobitól
2015.07.26

jeges-kave-vaniliafagylalttal.jpeg

Hozzávalók személyenként 1,5 dl forró víz, nescafé (kb. 3 kávéskanál), 2 kávéskanál barnacukor, 2  gombóc vaníliafagylalt

Elkészítés A forró vízből és a nascaféból egy csinos hőálló pohárban kávét készítünk. Beletesszük a cukrot, de a kávét nem keverjük fel, állni hagyjuk, és ha már langyos, a hűtőszekrénybe helyezzük, legalább 1 órára.

Ha már hideg a kávé, a vaníliafagylaltot a pohárba adagoljuk, vigyázva, hogy a kávé tetején maradjon. Kanállal és szívószállal kínáljuk - azonnal, hogy a fagyi ne olvadjon meg.

Tipp Vaníliafagylalt helyett használhatunk madártejfagylaltot, azzal is nagyon finom!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.