Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Házilag pirított, sós mandula
2014.02.05

 hazilag-piritott-sos-mandula-005.jpg

Hozzávalók 4 adaghoz 30 dkg feltört, héjas mandula, 1 kk só

Elkészítés Egy lábosban vizet forralunk és a mandulát 1 percre beledobjuk. Leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük. A mandulák héját ezután könnyen eltávolíthatjuk.

Egy nagy serpenyőt szárazon felforrósítunk és elterítjük benne a hámozott mandulákat. Folyamatos rázogatás, kevergetés mellett aranybarnára pirítjuk. Az utolsó percben megsózzuk, összerázzuk. Kihűtve fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.