Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 8-10 db burgonya, 5 dkg parmezán sajt, fűszersó, 4 ek olívaolaj, petrezselyemzöld
Elkészítés A megmosott, megtörölt burgonyákat 2 mm vastagságban végigvágjuk úgy, hogy az aljuk egyben maradjon. A sóval, sajttal, olajjal bedörzsöljük, tepsibe sorakoztatjuk és 200 fokon, kb. 50 perc alatt készre sütjük. A sütés alatt néha locsoljuk meg olajjal és forgassuk meg a burgonyákat. Végül szórjuk meg aprított petrezselyemzölddel.
Tipp Kínáljuk sültek mellé.
Budapest
(Tünde, 2014.05.16 08:51)