Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Hasselback burgonya
2014.05.15

hasselback-burgonya-001.jpg

Hozzávalók 4 személyre 8-10 db burgonya, 5 dkg parmezán sajt, fűszersó, 4 ek olívaolaj, petrezselyemzöld

Elkészítés A megmosott, megtörölt burgonyákat 2 mm vastagságban végigvágjuk úgy, hogy az aljuk egyben maradjon. A sóval, sajttal, olajjal bedörzsöljük, tepsibe sorakoztatjuk és 200 fokon, kb. 50 perc alatt készre sütjük. A sütés alatt néha locsoljuk meg olajjal és forgassuk meg a burgonyákat. Végül szórjuk meg aprított petrezselyemzölddel.

Tipp Kínáljuk sültek mellé.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Budapest

(Tünde, 2014.05.16 08:51)

Nagyon jó recept!