Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Hamis marcipángolyók
2011.11.19

dsc06462-copy.jpgHozzávalók 50 dkg darált háztartási keksz (boltban készen is kapható), 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 1 kis üveg (30 ml-es) keserűmandula aroma, egy kevés víz, a hempergetéshez natúr kakaópor

Elkészítés A kekszet, a margarint, a porcukrot, a mandulaaromát jól összegyúrjuk, annyi vizet adva hozzájuk, hogy a massza jól formázható legyen. A tésztából kis golyókat készítünk, amelyeket natúr kakaóporban meghempergetünk.

Fogyasztásig hűtőben tároljuk a golyókat, hogy kissé szilárdabbak legyenek.

Tipp Mignonpapírra is tehetjük, így még mutatósabbak.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.