Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Hagymás-szalonnás melegszendvics
2013.01.24

2013-01-17-hagymas-szalonnas-melegszendvics.jpg 

Hozzávalók 4 személyre 2 nagy fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, 15 dkg baconkocka, 5 dkg reszelt sajt, 1 mk só, 1 mk bors, 1 mk majoránna, 1 mk pirospaprika, 1 mk őrölt köménymag, 2 ek tejföl, 2-3 ek olaj, 10 dkg reszelt sajt a szendvicsek tetejére és kb. 12 szelet kenyér

Elkészítés Az olajat felforrósítjuk egy nagyobb serpenyőben, megsütjük rajta a baconkockákat és összepároljuk a felkockázott vöröshagymákkal. Fűszerezzük  sóval, borssal, majoránnával, őrölt köménnyel, pirosparikával, belekeverjük a tejfölt, végül pedig a reszelt sajtot és zúzott fokhagymát  is. Sűrű krémmé főzzük.

A kenyérszeleteket sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk és gazdagon megkenjük a krémmel. Megszórjuk reszelt sajttal és forró sütőbe téve kb. 15 perc alatt ropogósra sütjük. Paradicsomokkal díszítve tálaljuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.