Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 2 főre
30 dkg csirkemáj
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
bors
kakukkfű
rozmaring
pirospaprika
1/2 dl vörösbor
olaj
Elkészítés A májat megmossuk, a szív eltávolítása után felszeleteljük. A mustárban elkeverjük a borsot, a kakukkfüvet és a rozmaringot, majd az egészet összekeverjük a májjal.
Az olajon megpároljuk a megtisztított, nagyobb cikkekre vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával (vigyázva, hogy meg ne égjen). Rádobjuk a mustáros májat, hozzáöntjük a bort, és néhány percig kevergetve sütjük.
Tipp Vigyázzunk, hogy a máj ne keményedjék meg. Csak utólag sózzuk!