Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Hagymás-mustáros csirkemáj, Dobitól
2016.06.09

20160604_140236.jpg

Hozzávalók 2 főre

30 dkg csirkemáj
1 db vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
bors
kakukkfű
rozmaring
pirospaprika
1/2 dl vörösbor
olaj

Elkészítés A májat megmossuk, a szív eltávolítása után felszeleteljük. A mustárban elkeverjük a borsot, a kakukkfüvet és a rozmaringot, majd az egészet összekeverjük a májjal.
Az olajon megpároljuk a megtisztított, nagyobb cikkekre vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát, megszórjuk pirospaprikával (vigyázva, hogy meg ne égjen). Rádobjuk a mustáros májat, hozzáöntjük a bort, és néhány percig kevergetve sütjük.

Tipp Vigyázzunk, hogy a máj ne keményedjék meg. Csak utólag sózzuk!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.