Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Gyors szardíniás fusilli, Dobitól
2015.10.10

20150926_132034.jpg

Hozzávalók 2 főre

Kb. 20 dkg fusilli tészta
2 dl főzőtejszín
12 dkg szardínia (valamelyik kedvenc konzervmárkánk)
10-12 db szardella
2 szál újhagyma
3 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
8-10 levél friss bazsalikom

olívaolaj
ízlés szerint reszelt parmezán sajt

Elkészítés Az olajon megpároljuk a vékonyan felkarikázott újhagymát, a megtisztított, fokhagymaprésen átnyomott fokhagymát, hozzáadjuk a felaprított szardellát és szardíniát, és felöntjük a főzőtejszínnel. Az öntetet ízesítjük a finomra vágott zöldfűszerekkel, és az egészet néhány percig főzzük.  A sós-olajos vízben főtt, leszűrt tésztához keverjük az öntetet, és forrón, reszelt parmezán sajttal megszórva kínáljuk.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.