Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Gyors lencsesaláta fetával, Dobitól
2016.01.03

gyors-lencsesalata-fetaval.jpg

Hozzávalók 2 főre

1 doboz lencsekonzerv
10 dkg feta sajt
1/2 lilahagyma
6-7 szárított paradicsom
4 evőkanál bazsalikomos olívaolaj
2 evőkanál balzsamecet
bors
só (elhagyható)

Elkészítés

A lencsekonzervet egy szitában vízzel leöblítjük, hagyjuk a vizet lecsöpögni. A lilahagymát vékonyan felkarikázzuk, a feta sajtot és a szárított paradicsomokat kis kockákra vágjuk, majd az összes hozzávalót a lencséhez adjuk.

Az öntetet a balzsamecetből és az olívaolajból elkészítjük, borsozzuk, szükség szerint sózzuk, majd a salátával és összekeverjük.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.