Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók egy 500g-os cipóhoz 2 csésze liszt, 1 csésze hideg víz, 1 mokkáskanál szárított élesztő, 1 teáskanál só
Elkészítés Keverjük el a lisztet, az élesztőt és a sót, végül adjuk hozzá a vizet. Kanállal keverjük össze, fedjük le, és hagyjuk 12 órán keresztül kelni.
Hajtogassuk át a tésztát, alul-felül szórjuk be liszttel és kelesszük újabb fél óráig. Tegyünk be egy jénai edényt a sütőbe és melegítsük elő 220°C-ra. A forró tálba kerül a tészta. Lefedve 30 percig, fedél nélkül további 15-20 percig sütjük.