Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 30 dkg kígyóuborka, 30 dkg paradicsom, 1 jókora szelet görögdinnye Az öntethez: 3 evőkanál olívaolaj, 1/2 citrom leve (több is lehet), 1 mk só, kevés frissen őrölt bors, 1 késhegynyi oregánó és friss kakukkfű, 2 kk aprított friss kapor
Elkészítés Az uborkát és a paradicsomot felkarikázzuk, tálba rendezzük. Az öntethez összekeverjük a hozzá- valókat és a salátára öntjük. Végül belekockázzuk a kimagozott, előzetesen jól lehűtött görögdinnyét is, óvatosan összeforgatjuk.
Tipp Sültek mellé tálaljuk, vagy önálló előételként fogyasztjuk.