Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Füstöltlazac-krém, Levintől
2016.05.10

fustoltlazac-krem.jpg

Hozzávalók és elkészítés

4-5 szelet füstölt lazacot, 2-3 evőkanál vajat, sót, borsot, friss kaprot turmixba dobálunk, krémesítjük. Citromlével ízesítjük. A legvégén majonézt és néhány evőkanál tejfölt keverünk hozzá, és már fogyaszthatjuk is.

Levin mondja Pár szelet füstölt lazac maradt a múltkori ebédből. Nagyon szeretem majonézzel megkent pirítóssal, pár csepp citromlével, de négy embernek már kevés lett volna vacsorára. Így kiadósabb lazackrém lett belőle. Pontos mennyiségeket nem tudok, mert csak beledobáltam a hozzávalókat a turmixba, tekertem rajta párat, és már ettük is. Pirítóssal, uborkával, teával...

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.