Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 1/2 fej jégsaláta, kétszeres mennyiségű madársaláta, 15 dkg mozarella, 1 ek mustár, 2 ek olívaolaj, 1 citrom leve, só, bors, kakukkfű
Elkészítés A jégsalátát felcsíkozzuk és egy mély, széles tálban összekeverjük a madársalátával. A mozarella-golyókat kettévágjuk és a saláták közé keverjük. A mustárból, olajból, citromléből öntetet keverünk, fűszerezzük sóval, borssal, kakukkfűvel, a salátára öntjük és azonnal tálaljuk.
Salatak gyongye 1. Remek volt.
Igen, igen...
Nem veletlen a sorszam. Kivancsian varom az avokados salata receptjet is
Kedves Koma! Az már fent van korábbról, azt hiszem tonhalas avokadósaláta néven.
Annyi a módosítás, hogy nem tettem bele majonézt, hanem olaj-citrom-só-bors keverékével fűszereztem!
Koma
(Koma, 2012.08.16 00:09)