Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Fokhagymás-olívás farfalle
2016.11.23

farfalle2.jpg

Hozzávalók 4 személyre

1 csomag farfalle száraztészta

2 fej fokhagyma

4 ek olívaolaj

1 csokor friss petrezselyemzöld

csilipaprika

parmezán sajt reszelve a tetejére

Elkészítés Egy fazékban vizet forralunk, megsózzuk, kevés olajat keverünk bele és a farfelle-tésztát al dente keménységűre főzzük, majd leszűrjük.

Amíg a tészta fő, 2 ek olajat megmelegítünk egy nagy serpenyőben, és a két fej zúzott fokhagymát megpirítjuk rajta. Megsózzuk, megforgatjuk benne a felaprított petrezselyemzöldet és belekeverjük a kifőtt és leszűrt tésztát.

Átforgatjuk,  tálra halmozzuk, őrölt csilipaprikával és reszelt parmezánnal megszórjuk, azonnal fogyasztjuk.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.