Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Egyszerű almás süti
2016.05.09

image.jpg

Hozzávalók 

5 púpozott ek  liszt

fél cs sütőpor

4 púpozott kanál porcukor

1 db alma reszelve

1 cs vaníliás cukor

3 egész tojás

1 dl kefir

1 dl étolaj

1 mk őrölt fahéj

Elkészítés

Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A lisztet és a sütőport egy tálban összekeverjük. Egy másik tálban habosra keverjük a cukrokat az egész tojásokkal, ehhez hozzáadjuk a tejfölt, majd az olajat. Végül kisebb adagokban hozzáadjuk a sütőporos lisztet is és a masszát simára keverjük. Végül belekeverjük a reszelt almát és hozzáadjuk a fahéjat is.

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és belesimítjuk a masszát. 170 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük. Amikor kihűlt, felkockázzuk, ízlés szerint a tetejét porcukorral megszórjuk.

 

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.