Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Édesvízi rák, Levintől
2014.08.19

edesvizi-rak.jpg

Hozzávalók Személyenként tetszőleges számú rák, kapor, só, citrom, fokhagyma, olívaolaj, majonéz

Elkészítés A lemosott, lesikált, de még élő rákokat kaporral, sóval, citrommal ízesített, forrásban lévő vízben, úgy 5 percig főzzük. Utána egy kis fokhagymás, citromos olívaolajon sütögetés következik.

Tipp A tálaláshoz már csak egy kis citrom, némi majonéz és egy csipetnyi francia dallam kell...

Levin mondja Ez a fotó Gyékényesen készült. Egyik este fogtunk egy csomó rákot - tele van velük a tó -, másnap délelőtt pedig hipp-hopp, varázsütésre ez lett belőlük. Én jobbára csak asszisztáltam, mind a rákászathoz, mind a főzéshez, de a fogyasztásban már teljes odaadással vettem részt. Meglepően finom volt! Egyik kedvencem a rák, legyen akár garnéla, akár languszta, akár tarisznyarák, de ilyen élményben még nem volt részem. Saját fogás, saját főzés!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.