Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 4 személyre 4 db közepes méretű édesburgonya, 1 dl főzőtejszín (elhagyható), só, őrölt színes bors, 1 csokor petrezselyemzöld, chilipaprika-őrlemény, ízlés szerint
Elkészítés Az édesburgonyákat héjukban puhára főzzük, kicsit hűlni hagyjuk, meghámozzuk. Villával összetörjük és egy lábosba tesszük. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük a chilivel, majd a tejszínt hozzáöntjük és mixerrel simára keverjük. Felmelegítve tálaljuk. A végén szórjuk meg aprított petrezselyemzölddel.
Tipp Szárnyasok, grillezett zöldségek és halak mellé köretnek kiváló.