Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók személyenként egy-egy nagy édesburgonya, és egy burgonyához kb. 20 db kesudió, 2 ek olívaolaj
Elkészítés Az édesburgonyát meghámozzuk, hasábokra vágjuk, olajjal vékonyan kikent, nagyobb méretű tepsibe tesszük, és a az egyes darabok tetejét (igen vékonyan) olívaolajjal megkenjük.
Apró darabokra vagdaljuk a kesudiót, és az édesburgonya-darabokra szórjuk. A tepsit alufóliával befedjük és 220 fokos sütőbe toljuk. 20-25 perc után az alufóliát levesszük, és ha megpuhult, fólia nélkül folytatjuk a sütést. Kb. további 20 perc múlva kivesszük a sütőből (ne ijedjünk meg, ha a burgonyahasábok széle kicsit megsült). Forrón tálaljuk.