Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Diós-joghurtos almasaláta
2012.11.09

almasalata.jpgHozzávalók 4 főre 50 dkg alma, 2 dl natúr joghurt, 1 ek méz, 1 marék mazsola, 2 ek durvára vágott dió

Elkészítés A mazsolát langyos vízbe áztatjuk. A diót serpenyőben, kevergetve kissé átpirítjuk. Az almát kicsumázzuk, vékony szeletekre vágjuk. A mézet és a joghurtot mixerrel vagy keverőgéppel gyorsan habosra keverjük és beleforgatjuk az almát. Végül a saláta  tetejére szórjuk a lecsepegtetett mazsolát és a diót.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.