Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 12 darabhoz 12 dkg puha vaj (margarin), 25 dkg cukor (lehet egy kicsit kevesebb), 1 vaníliás cukor, 2 tojás, 30 dkg liszt, 1 cs sütőpor, 10 dkg natúr kakaópor, kb. 1 dl tej
Elkészítés Habosra keverjük a tojásokat a cukorral, a puha vajjal, a vaníliás cukorral. Egy nagy tálban összekeverjük a lisztet, a kakaóport, a sütőport, hozzáadjuk a vajas keveréket és annyi (kb. 1 dl) tejet, hogy önthető, sűrű masszát kapjunk. Muffinpapírral bélelt muffinsütőbe adagoljuk úgy, hogy kb. 2/3 részig töltjük a formákat, majd előmelegített sütőben, közepes hőfokon, tűpróbáig sütjük.
Tipp A tetejét mi csokimázzal öntöttük le, majd amikor kissé (de nem teljesen) megdermedt, fehér csokoládét reszeltünk rá, de ízlés szerint másképp is díszíthetjük.