Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Csirkecomb tejszínes fokhagymamártással
2012.07.03

csirkecomb-tejszines-fokhagymamartassal-es-ribizliszosszal-004.jpgHozzávalók 4 főre 4 db egész csirkecomb, vagy 8 db alsócomb, 2 ek olaj, 5 dkg vaj, 1 fej fokhagyma, 2-3 dl száraz fehérbor, 2 dl főzőtejszín, őrölt bors, só

Elkészítés A csirkecombokat megtisztítjuk, besózzuk és fél órán át állni hagyjuk. Eközben megtisztítjuk és felszeleteljük a fokhagymát.

Egy mély lábosban olajat hevítünk és a csirkecombokat átpirítjuk rajta. Felöntjük a borral, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymadarabokat, lefedjük és lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor a csirke már puha, belekeverjük  a tejszínt és a vajat is, pár perc alatt összeforraljuk és forrón tálaljuk.

Tipp Párolt rizs, vagy burgonyapüré illik hozzá.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.