Kellemes ünnepeket kívánunk!
Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői
Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából
Világrecept
Hozzávalók 1 zacskó csevabfűszer, 0,5-1 dl ásványvíz, 60-70 dkg darált hús (szárnyas is lehet)
Elkészítés A fűszert összekeverjük az ásványvízzel, majd hozzákeverjük a húshoz. Legalább fél órán át állni hagyjuk, majd kis rudacskákat formázunk és grillen vagy serpenyőben kisütjük. Nyáron friss salátával tálaljuk. Én tavasszal készítettem hagymás lilaburgonyával és currys tésztasalátával.
Tipp Nyári kedvencünk a Csevab! Aki teheti, hozzon Horvátországból csevab fűszert, és akkor év közben sem kell hiányt szenvednie kedvencéből. A legjobb grillen sütve, de télen serpenyőben készítve is visszahozza a nyár ízeit.