Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Keresés


Ezt kifőztük...

mahe.jpg

Kellemes ünnepeket kívánunk!

Hédi és Éva, a Világrecept szerkesztői

Megosztás

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel! Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Szívesen ajánljuk

nadine2.jpg

Egyedi teásdobozok, tálcák, konyhai eszközök - Nadine világából

 

Elérhetőség

Levelezőlista



Csevab, Baráth Katától
2015.07.04

csevab.jpg

Hozzávalók 1 zacskó csevabfűszer, 0,5-1 dl ásványvíz, 60-70 dkg darált hús (szárnyas is lehet)

Elkészítés A fűszert összekeverjük az ásványvízzel, majd hozzákeverjük a húshoz. Legalább fél órán át állni hagyjuk, majd kis rudacskákat formázunk és grillen vagy serpenyőben kisütjük. Nyáron friss salátával tálaljuk. Én tavasszal készítettem hagymás lilaburgonyával és currys tésztasalátával.

Tipp Nyári kedvencünk a Csevab! Aki teheti, hozzon Horvátországból csevab fűszert, és akkor év közben sem kell hiányt szenvednie kedvencéből. A legjobb grillen sütve, de télen serpenyőben készítve is visszahozza a nyár ízeit.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.